MultiBox
Zoekt u een eenvoudige en betaalbare manier om uw automatisering op te zetten? Dan bent u op zoek naar de Multibox. Een Multibox is te gebruiken als centrale server, maar functioneert ook prima als applicatieserver binnen uw bestaande netwerk. WvW automatisering biedt u diverse toepassingen op basis van een open structuur. De mogelijkheden zijn oneindig, terwijl uw investering minimaal is.

Met onze Multibox haalt u een zeer compleet systeem in huis, in een compacte behuizing. U kiest alleen díe toepassingen, die voor uw organisatie interessant zijn.

WvW automatisering heeft de Multibox volledig in eigen beheer ontwikkeld. Het concept is eenvoudig. U ontvangt een stabiele hardwareoplossing, gebaseerd op Linux. Deze wordt vooraf volledig door ons geïnstalleerd. Hiervoor betaalt u eenmalig een bedrag. Gedurende de gehele looptijd blijft de Multibox eigendom van WvW automatisering. Programmatuur en licenties zijn hierbij inbegrepen, evenals het verhelpen van storingen. Gaat een box onverhoopt defect, dan ontvangt u uiteraard zo snel mogelijk een nieuw exemplaar.

Onze oplossing is universeel en transparant. U betaalt slechts € 1,00 per dag en wordt niet verrast door bijkomende servicekosten.

WvW Erp-lite
WvW Faxserver
WvW E-mailserver
WvW Virusprotectie
WvW VPN IPSEC verbinding
WvW VPN PPTP verbinding
WvW Virtual pc
WvW Backup
WvW Webmail
WvW Firewall
WvW Voice over IP
WvW Webproxyserver
WvW MySQL database
WvW Webserver
WvW Spamfilter
WvW Fileserver
WvW Printserver