Historie
WvW Automatisering is opgericht in 1996. Het nieuwe bedrijf opende haar deuren om precies te zijn op 1 juli 1996. De directeur, de heer Wilco van Westerneng, stond ook toen al aan het roer van dit nieuwe IT bedrijf. Na eerst een paar jaar in loondienst te hebben gewerkt als IT Professional bij onder andere Baan en Simac, nam Wilco de stap om zijn eigen bedrijf te starten. Eerst zonder personeel, maar door de groeiende klantenkring later ook met personeel. Wilco richtte zich met WvW Automatisering voornamelijk op het beheren en ondersteunen van Baansystemen.

Met de jaren groeide het bedrijf en WvW Automatisering bleek gezond genoeg om de economischie recessie te overleven. Waar links en recht collega IT-bedrijven moesten stoppen bleef WvW Automatisering doorgaan. Nog steeds groeide het bedrijf gestaag door en de dienstverlening werd dusdanig uitgebreid dat WvW Automatisering zichzelf een totaalleverancier kon noemen. Inmiddels heeft WvW Automatisering ruime ervaring met ingewikkelde implementaties en migraties op diverse platformen. Ook beschikt WvW Automatisering over ruime ervaring op het gebied van barcodeprojecten.

Met de tijd ontstonden er nieuwe producten en diensten. Zo ontstond het WvW MultiBoxconcept. Een modulaire Linuxserver met uiteenlopende functionaliteit. De meeste functie's van deze Linuxserver, die op leasebasis wordt geimplementeerd zijn al beschikbaar vanaf slechts 1,- Euro per dag. Ook op het gebied van Uitwijk en Hosting zijn nieuwe diensten uitgekomen, wat dacht u bijvoorbeeld van de mogelijkheden voor 'Realtime Uitwijk'?

WvW Automatisering volgt de nieuwste ontwikkelingen in de markt op de voet. Er wordt dan ook veel tijd en geld geinvesteerd in het scheppen van nieuwe diensten en oplossingen. WvW Automatisering is klaar voor de toekomst, net als u?