Hosting
Ligt de verantwoordelijkheid voor het draaiend houden van uw (ERP-) systeem u soms zwaar op de maag? Uw backup-, of uitwijkoplossing kan nog zo goed geregeld, maar downtime is vaak niet helemaal te voorkomen. Om het risico op downtime of dataverlies nog verder te verkleinen biedt WvW Automatisering u de kans om uw (ERP-) systeem helemaal de deur uit te doen.

Alles wat u nodig heeft is een breedbandverbinding en een paar werkstation. Via deze verbinding maakt u connectie met uw server bij WvW Automatisering, waarbij WvW Automatisering de verantwoordelijkheid draagt voor het correct functioneren van het systeem. Mocht er onverhoopt toch wat gebeuren, dan is WvW Automatisering direct ter plaatse om de nodige werkzaamheden uit te voeren.

WvW Automatisering heeft de beschikking over twee eigen datacenters. Beide datacenters draaien zogenaamd schaduw van elkaar en de veiligheid van uw data is dus gegarandeerd. Verder heeft WvW Automatisering de beschikking over zowel ADSL-, SDSL- als satelliet- verbindingen, om de mogelijkheid tot het opzetten van een verbinding met het datacenter te garanderen. In geval van een stroomstoring blijft het datacenter online door een noodstroomvoorziening.