Telebeheer
Bij uw keuze voor een IT-leverancier kijkt u niet alleen naar het assortiment van de betreffende firma. De mogelijkheden voor beheer en onderhoud van uw systemen zijn zeker zo belangrijk, waarschijnlijk zelf belangrijker. WvW Automatisering kan u snelle responstijden garanderen! WvW Automatisering is in staat om zeer snel en accuraat te reageren op problemen of aanvragen. Een sterke factor in deze beheermethode is dat in ieder geval 90% van het beheer remote(op afstand) wordt opgepakt. Dus alleen reiskosten en reistijd als het echt niet anders kan.

De medewerkers van WvW Automatisering hebben ieder een eigen vakgebied. WvW Automatisering is thuis in het beheren, ondersteunen en/of leveren van onder andere de volgende systemen:

Triton 2.2 tot en met BaanERP (functioneel en technisch), databases zoals MSSQL, Informix, TBase en Oracle. Verder biedt WvW Automatisering ondersteuning op Unix & Linux niveau en op Microsoft Windows / Office.

Op heb gebied van beheer zijn diverse contractvormen mogelijk. WvW Automatisering heeft mogelijkheden voor zowel beheer op afroep, als volledig beheercontracten. Tussenliggende contractvormen zijn altijd bespreekbaar.